Barion Pixel

BB. Gibson

Kezdő Író , Meseíró

Világ életemben könyvmoly voltam. Már kislányként megszületett bennem a vágy, hogy egyszer majd én is írónővé váljak. Most, harmincon (csak picit) túl érkezett el az idő, hogy azt mondhatom, elkezdtem ezt az utazást. 

A kaposvári főiskolán tanultam meg az újságírás fortélyait, de úgy gondoltam, túlontúl vadóc (és konok) vagyok ahhoz, hogy leragadjak egy magazinnál, vagy újságnál. 

Az élet Skóciába sodort és páromat  megtalálva, itt is tart. Szerelmem lett az ország, a hegyek, a történelem - és nem utolsó sorban a fantasztikus skót nyelv. 

A meseírás azóta, hogy anyuka lettem, még nagyobb szerepet tölt be az életemben. 2021-ben jelent meg első mesekönyvem, Ábel Hangya Meséi címmel. Jelenleg egy felnőtteknek szóló regényen (is) dolgozom, és folyamatosan írok meséket, miközben gőzerővel tanulok, hogy tanító asszisztens lehessek. Unatkozni nincs idő, az biztos. 

Kiadott könyvek


  • Ábel, A Kis Hangya Meséi:   
    Hogyan repülhet egy csiga? Ki fogja újjá építeni az erdei játszóteret? Mibe ragad bele Huba Hangya? Vajon előkerül majd Vakond bácsi szemüvege?
    A kedves és roppant okos Hangya Ábel megadja a választ minden kérdésre. Ismerjétek meg a Lomb Erdő apró lakóit és izguljátok végig a történeteket Ábellel és legjobb barátjával Katica Jankával.

 

Sütibeállítások