Fodor Gyöngyi Fodor Gyöngyi ellenőrzött, megbízható szerző

Író - regények, novellák, mesék

Régóta írok. Első megjelent mesém a Nők Lapjában volt, Utazás seprűnyélen címmel, majd  megjelent egy mesekönyvem  A királykisasszony fogyókúrája, magyarul és német nyelven is . A német nyelvű kiadás a Frankfurti Könyvvásáron mutatkozott be 2007-ben.   Nemrég jelent meg egy meseantológia,  Hétmérföldes mesék a címe,  melyben A két vörösbegy c.mesémmel én is benne vagyok.    Számos antológiában jelentek meg novelláim (meséket és novellákat a saját nevemen írom),   továbbá Gina Fodor szerzői névvel  romantikus-romantikus krimi regényeim  ebook formátumokban jelentek meg (A tenger csókja, Volnánk csak sirályok, Tóparti rapszódia, Ha a kagylók beszélni tudnának,  Kék az ég és zöld a fű).  Ezeken kívül írtam egy kicsit horroros kalandregényt is  G.F. Severa névvel,  melynek A labirintus a címe.  Ugyancsak G.F. Severa néven jelent meg  A Kupola alatt című kisregényem (sci-fi/fantasy)   2021-ben jelölt voltam a Dugonics András Irodalmi Dij Romantikus kategóriájában.  2022-ben  pedig  4.helyezett lettem  a szórakoztató irodalom kategóriában.

Nagybajomban nőttem fel, majd Kaposváron éltem és dolgoztam. Két felnőttkorú gyerekem van,  informatikus-könyvtáros diplomám   és szakmai felsőfokú (számitástechnikai folyamatszervező) végzettségem.   2008-ban kivándoroltam Olaszországba, Róma közelében élek egy tengerparti kisvárosban.  

 

Kiadott könyvek


Mese:    

-  Hétmérföldes mesék -  meseantológia (A két vörösbegy c. mesével vagyok benne)

-   Fodor Gyöngyi -  A királykisasszony fogyókúrája -  nyomtatott mesekönyv, Dóm Kiadó adta ki(dialóg campus leányvállalata volt) megjelent magyarul és német nyelven is.  

Regények -

Gina Fodor : A tenger csókja -   romantikus regény, kiadta az Ágenda Kiadó, ebook  pdf, mobi, epub formátumokban lehet hozzájutni a kiadó webshopjában, vagy számos online felületen, libri, lira, dibook, Ekönyv, bookline stb. Ennek folytatása  Gina Fodor - Volnánk csak sirályok

Gina Fodor : Tóparti rapszódia-  romantikus némi krimi szállal, ebook, mobi, pdf, epub, Ágenda Kiadó  kaphato  ugyanott, mint az előzőek.

Gina Fodor  -  Ha a kagylók beszélni tudnának -  romantikus krimi,  ebook, mobi, pdf, epub, Ágenda Kiadó, kaphato ugyanott mint az előzőek

Gina Fodor -  Kék az ég és zöld a fű  -  romantikus, humoros és időnként drámai is. Agenda kiadó, ebook formátumokban kapható 

A labirintus -  ezt G.F. Severa  néven írtam.  horroros kalanda, epub, Ágenda Kiadó mobi, epub, pdf kapható a kiadó webshopjában, és a már felsorolt online felületeken.

A Kupola alatt -   G.F. Severa   Ez sci-fi.

Gina Fodor  -   Karácsonyi hóvihar -   romantikus karácsonyi történet

Számos nyomtatott antológiában novellák,  krimi, romantika, sci-fi, fantasy