Keresi Magda Keresi Magda ellenőrzött, megbízható szerző

amatőr meseíró

Hét unokás nagymamaként közel hetvenévesen kezdtem meséket írni. Tulajdonképpen az unokák indítottak el a meseírás útján. Egy közös alvásnál, kitalált mesét kértek tőlem. Kénytelen voltam rögtönözni. Csak a következő alkalomnál már nem emlékeztem pontosan a mese szövegére.

Ráadásul ők is, ahány gyermek, mind máshogy emlékezett a kitalált mesére.. Így aztán, hogy ne legyen vita, elkezdtem leírni a meséket. Hát így történt a dolog. Azóta folyamatosan készülnek magánnyomtatásban a mesekönyvek. Családon belül vannak ötletadóim. Ők az első olvasóim. Több mesében az ő rajzuk is szerepel. 

2022. december hónapban, mikor az első mesét feltöltöttem ide az oldalra, harminchét mesém volt. És hét mesekönyv. Mostanra nyolcvanötre szaporodott a mesék száma és elkészült a kilencedik mesekönyv. Nyomdában van a tizedik könyv. Örülök,hogy a Meskete oldal létezik. Nekem, aki teljesen ismeretlenül kerültem az oldalra, nagy lehetőség a meséimet szélesebb körben megismertetni az olvasókkal. A Meskete oldal nélkül ez nem sikerült volna.    

Kiadott könyvek


 

 

                Cím:                           Tartalom:

  1.    Mama mesék
  2.    Mama mesék 2.
  3.    Mama mesék történetek:
  4.    Mama mesék 4:
  5.    Napok évekké alakulnak:
  6.    Mesék ősztől tavaszig: 
  7.    Rövid mesék kicsiknek: 
  8.    l3 Mesés Történet:
  9.    Tini Mix
  10.